NAŠ STUDIO

Studio FLO nudi inovativan i originalan koncept vežbanja joge i pilatesa, osmišljen u skladu sa potrebama savremenog vežbača. Smešten je u intimnom, modernom i minimalistički opremljenom prostoru u elitnom delu grada, okružen zelenilom, ušuškan i sklonjen od buke, ali ipak nedaleko od gradskog jezgra.
Sa dve odvojene sale za grupne programe i dve prostorije za individualne časove, uz parking, svlačionice opremljene lokerima i tuševe, FLO pruža mogućnost da se pored lakog pristupa lako i vratite svojim dnevnim obavezama opušteni, osveženi i osnaženi.
FLO tim, sastavljen od iskusnih, sertifikovanih instruktora, kreirao je različite programe čiji je cilj poboljšanje celokupnog zdravlja – fizičkog, mentalnog i duhovnog. Rad u malim grupama omogućava individualni pristup svakom vežbaču, uz poštovanje eventualnih restrikcija i mogućnost primene odgovarajućih modifikacija. Bez obzira na godine, pol, iskustvo, nivo fizičke pripremljenosti i afinitete, verujemo da ćete kod nas pronaći čas po svojoj meri u terminu koji vam najviše odgovara.
Naša misija je da na zanimljivo osmišljenim časovima uz profesionalan nadzor stručnih instruktora vežbamo redovno i posvećeno, da zajedno napredujemo, da se sve bolje osećamo i da, iznad svega, uživamo.