NAŠ PRAVILNIK

Registrovanje

Prilikom prve posete našem studiju, neophodno je da ispunite Pristupnicu. Molimo Vas da potpišete deo Odricanje odgovornosti, kao i da navedete sve svoje povrede ili zdravstvene tegobe na koje bi trebalo da obratimo pažnju. Takođe, ukoliko se oporavljate od povrede, molimo Vas da pre početka časa o tome obavestite svog instruktora kako bi mogao da prilagodi program Vašim potrebama i kako bi Vam ponudio odgovarajuće modifikacije.

Prijavljivanje

Pre početka svakog časa neophodno je da se prijavite na recepciji kako bismo evidentirali Vaš dolazak, čak i ako ste predhodno rezervisali svoje mesto na času.

Tačnost

Molimo Vas da na čas dođete najmanje 5 minuta ranije. Svi članovi koji zakasne nažalost neće moći da prisustvuju času. Ako kasnite duže od 5 minuta, Vaše mesto biće dodeljeno osobi koja je prva na listi čekanja.

Zakazivanje termina

Termine za private i grupne časove možete zakazati lično ili putem telefona. Da biste obezbedili svoje mesto na času, najtoplije Vam preporučujemo da ga blagovremeno rezervišete.

Otkazivanje rezervacija

Ako želite da otkažete ili promenite termin već zakazanog časa, neophodno je da nas o tome obavestite najmanje 12 sati pre početka prepodnevnih ili 3 sata pre početka popodnevnih i večernjih grupnih ili individualnih časova. Razumemo da Vas razne nepredviđene okolnosti mogu sprečiti da prisustvujete času, međutim, ovo pravilo je neophodno poštovati kako bi studio mogao nesmetano da radi.

Uplate

Svi časovi se plaćaju unapred u gotovini.

Rok trajanja paketa/Povraćaj novca/Prenos paketa

Svi naši paketi imaju ograničen rok trajanja. Molimo Vas da proverite koliki je taj rok pre nego što kupite paket. Studio FLO ne vrši povraćaj novca, izuzev u slučaju da iz zdravstvenih razloga niste u mogućnosti da vežbate (za šta će Vam biti potrebna potvrda lekara). Paketi se ne mogu preneti u sledeći mesec, niti na drugo lice. Molimo Vas da pažljivo odaberete odgovarajući paket!

Trudnoća

Ako pretpostavljate ili znate da ste u drugom stanju, obavezno nas obavestite pre početka svog prvog narednog časa. Prenatalna joga i pilates su jedini programi koji Vam odgovaraju u toku trudnoće, bez obzira na to u kojoj ste nedelji. Ukoliko ste već započeli sa korišćnjem nekog drugog paketa, preostale časove možete iskoristiti u okviru prenatalnog paketa, ili ih možete iskoristiti u okviru nekog drugog programa iz iste cenovne kategorije nakon povratka sa porodiljskog odsustva.

Lične stvari

Svoje lične stvari, odeću i obuću možete smestiti u ormariće sa ključevima koji su Vam na raspolaganju u svlačionicama. Studio FLO neće snositi odgovornost u slučaju gubitka ili kradje.

Peškiri

Svim našim klijentima na raspolaganju su peškiri u dve veličine. Ako želite da se istuširate, zatražite veći peškir od naše recepcionerke. Manji peškiri nalaze se u vežbaonicama, slobodno se poslužite sami. Molimo Vas da korišćene peškire odložite u korpe.

Molimo za tišinu

Ukoliko je čas već otpočeo a Vi kasnite, molimo Vas da u salu udjete tiho kako ne biste ometali ostale vežbače.

Mobilni telefoni

Neometani tok časa ide u prilog i Vama i svim ostalim klijentima. Zato Vas najsrdačnije molimo da ostavite mobilne telefone u lokerima u svlačionici i da ih ne unosite u vežbaonice. U slučaju da očekujete hitan poziv, obavestite o tome svog instruktora i isključite zvuk na telefonu. Ako morate da se javite, molimo Vas da prvo tiho izadjete iz vežbaonice i da se vratite tek kada obavite razgovor.

Čistoća u vežbaonicama

Studio FLO svim svojim klijentima obezbedio je najkvalitetnije strunjače za jogu i pilates. Sve
strunjače se redovno i temeljno čiste ujutro pre početka časova i tokom popodnevne pauze. Mi Vas ipak najsrdačnije molimo da, isključivo iz higijenskih razloga, obrišete svoju strunjaču nakon upotrebe. Možete se poslužiti specijalnim sprejom i peškirićima koje smo za to obezbedili u svim vežbaonicama. Hvala!

Odeća

Preporučujemo Vam da tokom svih časova nosite udobnu odeću za vežbanje. Pre nego što udjete u vežbaonicu, molimo Vas da se izujete, i da svoju obuću ostavite u svlačionici. Čarape koje sprečavaju klizanje preporučuju se na časovima pilatesa na strunjači, a obavezne su na časovima bara i pilatesa na spravama.

Hrana i piće

Najtoplije Vam preporučujemo da ne jedete ništa teško najmanje tri sata pre početka časa. Veoma je važno i da unosite dovoljno tečnosti u toku dana. Svim našim klijentima na raspolaganju je dispenzer sa pijaćom vodom kad god požele.